Waw! Unizo Limburg koos TRU, 100% Cleanroom Cleaning als “Starter van het jaar”.

Wat een fantastische erkenning.

Bart Lodewyckx, directeur van Unizo Limburg is onder de indruk: “Vanessa is nog maar een paar maanden bezig, maar het ondernemerschap spat er al van af. Ze heeft een enorme ondernemingszin getoond, met een duidelijke toekomstvisie in de nichemarkt van cleanrooms.”

Dit kunnen we alleen maar beamen. De reden waarom we met TRU gestart zijn, ligt niet zo zeer in de toenemende markt van cleanrooms, maar wel door het gat in de markt op vlak van kennis over het reinigen ervan. Het reinigen en desinfecteren van cleanrooms vergt immers een heel andere aanpak en omvat veel regelgeving. TRU zet alleen gekwalificeerde medewerkers in en dat maakt het verschil.

Vanessa Morini: “Ik ben super blij met deze prijs. Een mooie erkenning na een vliegende opstart van TRU. Ik kijk er heel erg naar uit om de ambassadeursrol op te nemen. Dromers overtuigen om doeners te worden. Ik krijg bakken energie van het ondernemerschap en dat wens ik iedereen toe!”

Bedankt Unizo om voor TRU te kiezen.

Heb jij ook nood aan een partner met de juiste expertise, eentje die met je meedenkt? Contacteer TRU.

 

#trulygreat #trustarters #startups #truentrepeneur

Vanessa Morini verkozen tot Limburgse Starter van het Jaar

Vanessa Morini van het bedrijf TRU 100% Cleanroom Cleaning (Genk) is verkozen tot de Limburgse Starter van het Jaar 2019. Dat heeft ondernemer­­­sorganisatie UNIZO Limburg vrijdag bekendgemaakt. De 39-jarige Vanessa Morini uit Genk volgt Jozef Plevoets op die vorig jaar met zijn bedrijf Festicup de prijs in de wacht sleepte. De vrouw achter TRU 100% Cleanroom Cleaning neemt het op tegen de 4 laureaten uit de andere provincies in de race naar de titel van Vlaamse Starter van het Jaar 2019. Proficiat Vanessa!

Geplaatst door UNIZO Limburg op Vrijdag 14 februari 2020

Start typing and press Enter to search