Bij TRU zijn we optimistisch in onze mindset, maar zeer realistisch op het vlak van risico-inschatting. Als cleanroom cleaning specialist weten we dat het gevaar soms in een klein (vuil) hoekje schuilt. In de farmasector kan een contaminatie zelfs een heuse catastrofe veroorzaken. Reden te meer om af te stappen van inefficiënte schoonmaakgewoontes en te kiezen voor een professionele cleaningpartner.

Valkuilen voor de farmasector

Vuil dat nagenoeg onzichtbaar is detecteren en elimineren? Een penibele klus. Niet alleen moet uw schoonmaakteam de correcte reinigingsmethodes toepassen, de cleaners moet ook héél veel oog voor detail hebben. Is uw personeel niet mee met de laatste nieuwe technieken en normen? Dan is het moeilijk om aan de verplichte voorwaarden te voldoen.

Onze cleanroom cleaning specialisten hebben een getraind oog. Ze voeren hun opdrachten bovendien uit met respect voor de opgelegde protocollen. Denk daarbij aan de juiste omkleedprocedure en productkennis. Wist u bijvoorbeeld dat sommige materialen en chemicaliën net meer verontreiniging veroorzaken?

Van valkuil naar gevaar

Een ontoereikende reiniging en desinfectie heeft niet alleen consequenties voor uw personeel, maar ook voor de eindklant. In de farmasector is die eindklant vaak een patiënt. Lees: een kwetsbare persoon die u mogelijk nog extra in gevaar brengt. Er rust dus een grote verantwoordelijkheid op uw schouders. Bij TRU zijn we ons daar helemaal van bewust.

Een professionele cleaningpartner

 Als rechterhand van de farmaceutische industrie voorzien we in uw noden:

  • We reinigen uw labo’s en cleanrooms volgens de GMP-richtlijnen. Zo kunt u op uw twee oren slapen.
  • Via een mobiele app brengen we verslag uit. Dat bespaart zowel u als ons kostbare tijd.
  • Personeel opleiden en begeleiden? Die taak nemen we graag op ons.
  • Continuïteit garanderen, daar staan we voor.

U begrijpt het: wij spreken dezelfde taal. Daarin schuilt onze kracht. Dankzij onze opgebouwde expertise kennen we de gevoeligheden van de farmasector. Samen met u beperken we de kans op verontreiniging in uw cleanroom.

Bent u actief in de farmasector en op zoek naar een betrouwbare cleaningpartner? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Start typing and press Enter to search