Functie omschrijving

Wil je mee Covid-19 verslaan?

TRU Cleanroom Cleaning ondersteunt verschillende ziekenhuizen door al hun kritische ruimten te reinigen en desinfecteren

We breiden ons team uit met echte helden! Jij zorgt ervoor dat de kritische labo’s gereinigd en gedesinfecteerd worden volgens de voorgeschreven procedures.

Uiteraard kun je rekenen op volledige ondersteuning en begeleiding door onze ervaren specialisten. We garanderen dat je elke dag opnieuw aan de slag kunt gaan op een veilige manier. Want jouw gezondheid is onze prioriteit. Alleen zo kunnen we samen voor onze klanten en hun patiënten zorgen.

Profiel

We zijn op zoek naar betrouwbare en zorgvuldige teamleden met veel oog voor detail. Je haalt je voldoening uit de grote bijdrage die je levert aan een hygiënische omgeving voor patiënten en zorgverleners.
Heb je nog geen schoonmaakervaring, maar ben je wel gedreven om in onze sector aan de slag te gaan? Dan scholen we jou om tot specialist healthcare cleaner. Je krijgt een degelijke opleiding en begeleiding.
We zoeken zowel vroege vogels en mensen die in de namiddag parttime willen werken als weekendwerkers.

Aanbod

Je wordt een held, want je helpt mee om Covid-19 te verslaan! Je start via een tijdelijk contract of interimcontract en krijgt een verloning tegen 1B-tarief. Je krijgt een opleiding tot specialist healthcare cleaner. Je werkt in Bonheiden. Het is belangrijk dat je een eigen vervoermiddel hebt.

Interesse?

Bel 0473551558 (Vanessa Morini) of mail naar info@trucleanroomcleaning.be

Start typing and press Enter to search