A Cleanroom is

only a clean room if it is cleaned by

TRU clean room cleaning logo
tru-logo
BEL

Vanessa Morini

CEO | Co-founder

De drijvende kracht achter TRU Cleanroom Cleaning is CEO en cofounder Vanessa Morini, uw aanspreekpunt en facilitator voor de reiniging en desinfectie van uw cleanroom. Samen met een goed opgeleid team van cleanroom cleaners gaat zij aan de slag voor uw bedrijf.

Ruime ervaring

Vanessa werkte veertien jaar bij gerenommeerde bedrijven zoals J&J en Sanofi. Ze was als Subject Matter Expert voor kritische omgevingsreiniging actief in de domeinen active pharmaceutical ingredients en biofarmacie. Ze deed ook ervaring op in de scale-up en cGMP-productieactiviteiten van geneesmiddelen. Daarnaast was ze woordvoerder bij alle cGMP-inspecties.

Ook aan de andere kant gestaan

In 2016 maakte Vanessa de overstap naar Care nv. Ze richtte er de businessunit Care Expert Cleaning op. Haar job bij Care nv liet haar toe om haar kennis, daadkracht en passie te delen met haar klanten. Bij J&J en Sanofi stond ze aan de andere kant en moest ze partners selecteren voor de reiniging van cleanrooms. Ze wist dus precies welke behoeften cleanroomklanten hadden. Die ervaring hielp haar om potentiële klanten over de streep te trekken.

Keuze voor doorgedreven specialisatie

TRU Cleanroom Cleaning focust uitsluitend op cleanroom cleaning. Want het is zoals Steve Jobs zo treffend zei: “Het is maar door ‘neen’ te zeggen dat je je volledig kunt focussen op de dingen die echt belangrijk zijn.”
Wilt u graag samenwerken met een totaalpartner voor de schoonmaak van uw bedrijf? Dan werken we met plezier een voorstel voor u uit in samenwerking met een van de bedrijven van onze vennoten. TRU zelf blijft bij zijn absolute specialiteit: cleanroom cleaning. Zo garanderen we de allerbeste kwaliteit.

Inspelen op toenemende vraag

Klanten helpen bij hun uitdagingen op het vlak van cleanroom cleaning smaakte naar meer. Bovendien werd de normering almaar strenger en nam de behoefte aan gespecialiseerde partners voor de reiniging en desinfectie van cleanrooms toe. Daarom richtte Vanessa in 2019 samen met vier vennoten uit de sector TRU Cleanroom Cleaning op.

Kennis in huis halen?

Vanessa deelt haar doorgedreven kennis graag met uw bedrijf.
Zij biedt een uitgebreide audit van de cleaningprocedures in uw cleanrooms aan. Daarbij voert ze een analyse uit en geeft ze gericht advies, zowel over uw procedures als de reële situatie in uw cleanrooms.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Of bent u op zoek naar een partner voor de reiniging van uw cleanroom?

Neem dan gerust contact met ons op.

tru-logo

Start typing and press Enter to search