A Cleanroom is

only a clean room if it is cleaned by

TRU clean room cleaning logo
tru-logo
BEL
TRU Team Vanessa Morini

Met een unieke focus en een mensgerichte visie genereren we impact voor mensen, voor bedrijven én voor de samenleving.

Vanessa Morini, CEO

Wat kan TRU voor u betekenen?

TRU Consultancy

Bent u op zoek naar een ervaren adviseur op het vlak van cleanroomhygiëne? Dan kunt u rekenen op TRU. Door onze jarenlange praktijkervaring als specialist in cleanroom cleaning zijn we dé partner voor deskundig advies op maat. Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen!

TRU Critical Cleaning

Beschouw de reiniging van uw cleanroom en equipment niet als een standaardtaak, maar respecteer de complexiteit ervan. Onze cleanroom cleaning specialisten krijgen eerst een intensieve, algemene opleiding en daarna een on-the-job training. Ze nemen de hoogste kwaliteitsnormen in acht wanneer ze aan de slag gaan in uw bedrijf. Vertrouw op TRU voor:

  • cleanroom cleaning
  • equipment cleaning

TRU Connection

Vanuit een gedeeld engagement werkt het volledige TRU-team aan hetzelfde doel: een topprestatie afleveren in uw bedrijf. Die betrokkenheid zit verankerd in onze bedrijfscultuur. Er is altijd ruimte voor feedback en optimalisaties op de werkvloer. Daar wordt tenslotte iedereen beter van. Dankzij onze doorgedreven specialisatie en onze gedrevenheid kunt u altijd rekenen op een TRU-experience.

TRU: een betekenisvol acroniem

Truthentic approach

Als essentiële schakel in de processen van onze klanten dragen we een grote verantwoordelijkheid. We doen er alles aan om contaminatie te voorkomen en zo levens te beschermen. Net omdat we in zo’n complex werkgebied actief zijn, is authenticiteit cruciaal. Een solide werking en heldere communicatie staan daarbij voorop.

Revolutionary impact

Naast economische doelstellingen behalen we samen met onze klanten ook maatschappelijke successen. Wij zorgen voor een omgeving die aan de strengste hygiënenormen voldoet; zij leggen zich toe op de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen, medical devices, biotechnologie … Zo creëren we impact op verschillende niveaus. Van mensen, patiënten en bedrijven tot de samenleving.

Unique focus

Als enige Belgische bedrijf spitsen we ons volledig toe op critical cleaning van cleanrooms en equipment. Het is met die unieke focus dat we ons vandaag onderscheiden. Onze doorgedreven specialisatie brengt niet alleen meer veiligheid met zich mee, maar is ook het uitgangspunt voor onze getalenteerde medewerkers en professionele opleidingen.

Wie is wie?

Mensen doen zaken met mensen. Niet met bedrijven. Daarom tonen we u graag wie er achter al onze diensten schuilgaat.

Maak kennis met ons kernteam!

TRU Team

Wilt u nog meer te weten komen over onze dienstverlening als cleaning specialist?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

tru-logo

Start typing and press Enter to search