Waarom uw equipment cleaning uitbesteden een goed idee is

Verschillende factoren beïnvloeden de productiviteit van uw werknemers. Over sommige hebt u al meer controle dan andere. Met minstens één pijler helpen wij u het verschil te maken: functiedifferentiatie. Door deeltaken uit te besteden blijft u concurrentieel op de markt en creëert u kansen voor interne en externe medewerkers. Oftewel: win-win.

Functiedifferentiatie

Hoewel extra taken toegewezen krijgen het tegenovergestelde doet vermoeden, kan het een belangrijke factor zijn voor werkgeluk. Als u een functie uitbreidt met relevante taken en verantwoordelijkheden, maakt u de job aantrekkelijker. Een werknemer wil voldoening halen uit zijn werk en geen tijd verspillen aan repetitieve taken. In een sector als de onze – waar kwaliteitsvolle profielen schaars zijn – is functiedifferentiatie een waardevolle oefening.

Duurzame samenwerking

Cleanrooms reinigen, tipdozen opvullen, Eppendorfpotten voorbereiden voor de autoclaaf … Het zijn maar enkele voorbeelden van opdrachten die operatoren en/of laboranten er dagelijks bij nemen. En al zijn het belangrijke taken, ze behoren niet tot hun corebusiness. Meer nog, deze professionals verkwisten kostbare tijd aan deeltaken. Het resultaat: tijdnood, frustratie en een daling in werkgeluk en productiviteit.

Dat kan anders. Neem repetitieve taken weg bij operatoren en/of laboranten en besteed ze uit. Reken bijvoorbeeld op een vaste partner voor uw cleanroom cleaning en vertrouw bepaalde klussen toe aan een externe, getrainde medewerker. Zo creëert u ook bij hen een meerwaarde in het takenpakket.

In goede handen

Wilt u uw cleanroom en/of equipment cleaning uitbesteden? Doe dan een beroep op een betrouwbare partner met kennis van zaken. Als specialist in de biotech- en farmasector kennen we de gevoeligheden en verborgen perikelen. We volgen alles nauwgezet op, staan u bij met advies en beschouwen ‘the extra mile’ als een evidentie. Bovendien zetten we de juiste m/v/x in op de juiste plaats, zodat u kunt rekenen op continuïteit.

Wilt u de productiviteit en het werkgeluk van uw team verhogen? Overweeg om uw equipment cleaning uit te besteden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Start typing and press Enter to search