Het TRU-team

wie is wie

Vanessa Morini

CEO en co-founder

De drijvende kracht achter TRU? Dat is Vanessa. Met bijna twintig jaar ervaring op de teller kent zij de sector door en door. Als expert in kritische omgevingsreiniging bij Johnson & Johnson en Sanofi leerde ze de noden van de (bio)farmaceutische industrie vanop de eerste rij kennen. Ook het kwaliteitsborgingssysteem cGMP kent geen geheimen meer voor haar.

Omdat Vanessa’s ambities evenredig toenamen met de behoefte in de sector aan gespecialiseerde firma’s, stampte ze bij Care nv de businessunit Care Expert Cleaning uit de grond. Van vraag naar aanbod. De ideale gesprekspartner dus.

In 2019 besliste Vanessa dat ze op haar manier impact wilde creëren en richtte ze TRU op. Met een duidelijke focus op 100% cleanroom cleaning en heldere kernwaarden groeide het bedrijf onder haar leiding uit tot een sterke speler in de sector. Alle neuzen staan dezelfde kant op: in de richting van de toekomst.

Wouter Heggerick

Business Development Manager

Wouter is de Business Development Manager van TRU. Zijn sterkte? Onze sterktes haarfijn aan u uitleggen. Als eerste aanspreekpunt binnen TRU staat hij u graag te woord over onze diensten. Hij duidt wat u van ons kunt verwachten, en vooral: hoe wij u ontzorgen.

Al sinds 2016 draait Wouter mee in de schoonmaaksector. Hij bewees zichzelf als Team Lead en later als District Manager. Hoewel hij schitterde in die operationele functies, had hij honger naar meer. In 2021 kruiste zijn pad opnieuw met dat van oud-collega Vanessa en sloot hij aan bij het TRU-team. Als haar rechterhand spot Wouter opportuniteiten en is hij een onmisbare schakel in de bedrijfsgroei.

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat is dan ook de enige vorm van contaminatie die wij op de werkvloer toelaten. Niemand heeft baat bij een gladde verkoper. Wel bij een ervaringsdeskundige die spreekt vanuit het hart. Neem dus gerust contact met hem op om te ontdekken wat TRU voor uw organisatie kan betekenen.

Inge Akkermans

Operational Lead

Weetgierig, geëngageerd en empathisch: dat is Inge. Haar voelsprieten staan constant op scherp. Haar missie? Klant- én personeelstevredenheid. Want werkgeluk en ambassadeurschap gaan hand in hand. Haar jarenlange ervaring in klantenbinding is daarbij een absolute troef.

Een prettige werkomgeving creëren staat met stip op nummer één in de agenda van Inge. Hoewel dat door de grote regionale spreiding van het werkgebied best uitdagend is, lukt het haar als geen ander om het teamgevoel vast te houden. Al is dat natuurlijk ook te danken aan alle gemotiveerde collega’s!

Waar Inge ook aan de slag gaat, er moet een match zijn met de werkomgeving. Daarom gaat ze altijd nauwkeurig op onderzoek uit. Aan de hand van een diepte-interview en een bedrijfsbezoek duikt ze in de werking van uw organisatie. Ze brengt de vereisten in kaart en zet de juiste m/v op de juiste plaats in. Wat uw noden ook zijn, Inge zorgt voor een aanpak op maat.

Nieuwsgierig naar ons? Wij ook naar u! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak rond ons aanbod en onze aanpak

Start typing and press Enter to search