Het TRU-team

wie is wie

Vanessa Morini

CEO | Owner

De drijvende kracht achter TRU? Dat is Vanessa. Met bijna twintig jaar ervaring op de teller kent zij de sector door en door. Als expert in kritische omgevingsreiniging bij Johnson & Johnson en Sanofi leerde ze de noden van de (bio)farmaceutische industrie vanop de eerste rij kennen. Ook het kwaliteitsborgingssysteem cGMP kent geen geheimen meer voor haar.

Omdat Vanessa’s ambities evenredig toenamen met de behoefte in de sector aan gespecialiseerde firma’s, stampte ze bij Care nv de businessunit Care Expert Cleaning uit de grond. Van vraag naar aanbod. De ideale gesprekspartner dus.

In 2019 besliste Vanessa dat ze op haar manier impact wilde creëren en richtte ze TRU op. Met een duidelijke focus op 100% cleanroom cleaning en heldere kernwaarden groeide het bedrijf onder haar leiding uit tot een sterke speler in de sector. Alle neuzen staan dezelfde kant op: in de richting van de toekomst.

Wouter Heggerick

Business Development Manager

Wouter is de Business Development Manager van TRU. Zijn sterkte? Onze sterktes haarfijn aan u uitleggen. Als eerste aanspreekpunt binnen TRU staat hij u graag te woord over onze diensten. Hij duidt wat u van ons kunt verwachten, en vooral: hoe wij u ontzorgen.

Al sinds 2016 draait Wouter mee in de schoonmaaksector. Hij bewees zichzelf als Team Lead en later als District Manager. Hoewel hij schitterde in die operationele functies, had hij honger naar meer. In 2021 kruiste zijn pad opnieuw met dat van oud-collega Vanessa en sloot hij aan bij het TRU-team. Als haar rechterhand spot Wouter opportuniteiten en is hij een onmisbare schakel in de bedrijfsgroei.

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat is dan ook de enige vorm van contaminatie die wij op de werkvloer toelaten. Niemand heeft baat bij een gladde verkoper. Wel bij een ervaringsdeskundige die spreekt vanuit het hart. Neem dus gerust contact met hem op om te ontdekken wat TRU voor uw organisatie kan betekenen.

Laurens Groeneveld

Operational Manager NL

Laurens Groeneveld is de Operational Manager (NL) van TRU en een professional met bakken ervaring. Na een jarenlange carrière als accountmanager in de gezondheidszorg heeft deze Nederlander een schat aan kennis opgebouwd op het gebied van hygiëne en is hij een meester in het coachen van mensen.

Hij houdt ervan om mensen te motiveren en hen naar een hoger niveau te tillen. Want waarom zou u twijfelen aan uzelf als u tot grootse dingen in staat bent?

Als verantwoordelijke voor de strategische uitrol van TRU-activiteiten in Nederland brengt Laurens het bedrijf naar nieuwe hoogten in ons buurland. Hij richt zich op de operationele taken voor vaste klanten en speelt ook een belangrijke rol in de salesafdeling. In Nederland zet hij TRU op de kaart in de hightechwereld, de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie.

Laurens is een open en eerlijk persoon en probeert altijd zichzelf te zijn tegenover zijn klanten. Hij komt zijn afspraken na en is niet bang om zijn mening te geven. What you see is what you get!

Maar deze topsporter neemt ook de tijd om te ontspannen. Zijn ultieme uitlaatklep na een dag hard werken? Als coach op het hockeyveld van Breda heerlijk in de buitenlucht vertoeven. Met zijn passie voor hygiëne en zijn coachende vaardigheden is Laurens een échte aanwinst voor het TRU-team.

Freddy Dedoncker

Operational Manager BE

Maak kennis met Freddy, de Operations Manager van TRU die ons Belgische team naar uitzonderlijke prestaties leidt! Met jarenlange expertise en een flinke dosis maturiteit is Freddy dé man die weet hoe u een fantastisch team van cleanroom cleaners kunt opbouwen.

Als de leider van ons Belgische team zorgt Freddy ervoor dat onze cleanroom cleaners goed voorbereid zijn voor elke opdracht. En dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste normen en regelgeving. Hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze medewerkers te motiveren en het beste uit hen te halen.

Freddy is onze wandelende encyclopedie als het om cleanroom cleaning gaat. En het mooiste van al: hij deelt die kennis graag met anderen. Freddy’s leiderschapsskills zijn van onschatbare waarde voor TRU.

Nieuwe klanten en uitdagende opdrachten zijn Freddy’s brandstof! Hij gaat volledig stralen bij elke nieuwe uitdaging die hij tegenkomt. Kortom, Freddy vormt mee de ruggengraat van ons team en we zijn ontzettend trots om hem in ons midden te hebben.

Nieuwsgierig naar ons? Wij ook naar u! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak rond ons aanbod en onze aanpak

Start typing and press Enter to search