Functieomschrijving

Altijd al een positieve bijdrage willen leveren aan een schone werkomgeving waar geneesmiddelen gemaakt wordt?

Takenpakket:

Als groepsleider-schoonmaker werk je samen met fijne collega’s en ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de cleanrooms en het eerste aanspreekpunt van de klant in Nijmegen. Jij zorgt voor de dagdagelijkse aansturing van het team en reinigt samen met hen de cleanrooms, zodat de productie van geneesmiddelen niet in gevaar komt. Jij bent het gezicht van TRU bij deze klant en bent daarmee onmisbaar voor een prettige en schone werkomgeving. Een rol die voldoening geeft en waar je fier op mag zijn dus!

Werktijden:

Je zal aan het werk gaan van maandag tot en met vrijdag en je werktijden zijn van 15:30 tot 20.30 uur bij onze klant te Nijmegen.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en graag de handen uit de mouwen steekt. Fysiek werk en je houden aan de (kleding)protocollen en werkprogramma’s is voor jou geen probleem. Hiervoor is het goed spreken en verstaan van de Nederlandse taal heel belangrijk. Ervaring in cleanrooms is niet noodzakelijk, TRU zorgt voor een doorgedreven cleanroomopleiding. We zoeken wel iemand die gemotiveerd is en nieuwe dingen snel oppikt. Maar ook iemand die ervan houdt om een klein team aan te sturen of het voortouw durft te nemen in groep.

Bij twijfel durf jij de vragen te stellen en je gaat contact met mensen uit jouw omgeving niet uit de weg.

Wat bieden wij jou aan?

– Een uitdagende job in teamverband
– Een contract van onbepaalde duur  na een positieve evaluatie
– Een salaris welke is ingeschaald op basis van de cao voor schoonmaak- en
glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon tussen €14 en €16 per uur (op basis
van jouw ervaring)

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Start typing and press Enter to search