A Cleanroom is

only a clean room if it is cleaned by

TRU clean room cleaning logo
tru-logo
BEL

Gratis scan van uw procedures

rond cleanroom cleaning.

Een kraaknette cleanroom die voldoet aan de strenge voorgeschreven normen? Die krijgt u alleen als u uw cleanroom reinigt volgens de geldende richtlijnen. TRU Cleanroom Cleaning biedt bedrijven met een cleanroom een gratis scan met vijftien focuspunten aan.

TRU clean room cleaning web

15

focuspunten

Nauwkeurigheid, grondigheid en volledigheid zijn de sleutelwoorden van de scan die we bij TRU Cleanroom Cleaning uitvoeren. Op basis van vijftien gerichte ja-nee vragen achterhalen we of de reinigingsprocedure voor uw cleanroom overeenstemt met de regelgeving zoals omschreven in EudraLex The Rules Governing Medicinal Products in the European Union Volume 4 EU Guidelines to Good Manufacturing Practice Medicinal Products for Human and Veterinary Use Annex 1 Manufacture of Sterile Medicinal Products. Dat is dé bijbel voor cleanroom cleaning.

Efficiënt

verbeteren

Het resultaat van de scan is een percentage. Dat drukt uit in welke mate uw huidige reinigingsprocedure conform de laatste nieuwe richtlijnen is. U krijgt ook een overzicht per vraag, zodat u precies weet waar verbeteringen aangewezen zijn.

Wilt u meer weten over onze gratis scan of wenst u een scan van uw reinigingsprocedure in te plannen?

Neem dan contact met ons op.

Start typing and press Enter to search