tru equipment cleaning logo
tru equipment cleaning logo
BEL

Het grootste gevaar in uw productiehal tijdens de productie van geneesmiddelen?

Crosscontaminatie.

Een grondige reiniging van uw apparatuur is dan ook essentieel. Denk aan mobiele tanks, filters, flexibels, centrifuges, reactoren … Wij reinigen zowel de productcontactzijde als de buitenkant van uw apparaten volgens de vooropgestelde normen.

tru equipment cleaning apparaten reinigen

Verhoog uw productiviteit

met 30%

Sectoren zoals farma en biotech blijven groeien. Er is dus een grote vraag naar technisch en wetenschappelijk talent. Tegelijk stijgt de werkdruk door de toenemende complexiteit, zijn er sneller omschakelingen in het productieproces én verloopt de zoektocht naar die juiste profielen moeizamer.

Dat staat in contrast met het feit dat operators zo’n 30% van hun werktijd spenderen aan repetitieve taken zoals equipment cleaning. Besteed die taak liever uit aan een professional en laat uw operatoren focussen op hun kerntaak. Zo verhoogt u de productiecapaciteit van uw organisatie met tot wel 30%.

Continuïteit en expertise

verzekerd

Naast continuïteit kunt u bij TRU Cleanroom Cleaning rekenen op een doorgedreven expertise in cleanroom cleaning en equipment cleaning. We kwalificeren kortgeschoold, technisch personeel volgens de strenge eisen van de farma- en biotechsector en hanteren de ‘Training Within Industry’-aanpak.

Dankzij de jarenlange ervaring van CEO Vanessa Morini kunnen we perfect inspelen op de gevoeligheden binnen de sector. Zowel op technisch als chemisch vlak. We verzekeren een efficiënte communicatiestructuur en denken voortdurend mee na op strategisch niveau. Samen streven we naar een optimaal resultaat.

Wilt u de productiecapaciteit van uw organisatie met 30% verhogen en uw equipment cleaning toevertrouwen aan een professional?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Start typing and press Enter to search