A Cleanroom is

only a clean room if it is cleaned by

TRU clean room cleaning logo
tru-logo
BEL

Een cleanroom cleaning specialist

met daadkracht

Beroep doen op een externe partner brengt vaak twijfels met zich mee. Als verantwoordelijke wilt u er zeker van zijn dat de klus in goede handen is én dat er een klik is op menselijk vlak voor maximaal vertrouwen. Omdat we bij TRU uw twijfels begrijpen, hanteren we een doordachte aanpak die eventuele bezorgdheden snel wegneemt.

We leggen u graag uit hoe we precies te werk gaan. Want van kennismakingsgesprek tot opstartdag: bij TRU gaan we niet over één nacht ijs.

TRU clean room cleaning web

Aangename kennismaking!

Uw eerste aanspreekpunt is Wouter Heggerick. Als Business Development Manager staat hij u graag te woord over onze diensten. Hij legt uit wat u van ons kunt verwachten en vooral: hoe wij uw verwachtingen zullen inlossen. Overtuigd van onze visie en aanpak? Dan tekenen we graag een overeenkomst.

Daarna is Operational Lead Inge Akkermans aan zet. Haar missie? Uw bedrijf en specifieke noden leren kennen. Na een diepte-interview en een bedrijfsbezoek heeft ze een impressie van uw gebouw en werking. Zo kan ze een plan op maat opstellen.

Een strenge selectie

Willen we de juiste m/v op de juiste plaats? Dan moeten we uw vereisten in kaart brengen.

Uw vereisten vormen voor Inge het uitgangspunt bij de selectie van medewerkers. Elk project vereist een specifieke benadering en een bepaald type cleaning specialist. De juiste match vinden we heel belangrijk.

De job van cleanroom cleaning specialist is lang niet voor iedereen weggelegd. Het is een pittige baan, zowel fysiek als mentaal. Net daarom bevat onze selectieprocedure een off-site training. Een van onze vaste partners (zoals Advipro en Jans Control) toont de medewerkers wat ze kunnen verwachten en leidt hen zeer degelijk op. Heeft een medewerker niet de vereiste skills? Dan stopt het verhaal. Pas wanneer medewerkers geslaagd zijn voor de off-site trainingen, stellen we hen voor aan klanten.

Opstart in uw bedrijf

Na specifieke trainingen on the job start dan de effectieve samenwerking. Onder het toeziende oog van Wouter, Inge of een ervaren medewerker brengt ons team van cleanroom cleaning specialisten uw opdracht tot een goed einde. De opvolging van de ploeg gebeurt volledig door TRU. Zo kunt u met een gerust gevoel focussen op uw kerntaken.

Wilt u rekenen op een cleanroom cleaning specialist met daadkracht en opvolging?

Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Start typing and press Enter to search