A Cleanroom is

only a clean room if it is cleaned by

TRU clean room cleaning logo
tru-logo
BEL

TRU clean room reiniging

Nieuwpoortlaan 15 B bus 1, 3600 GENK
Luchthavenlaan 27, 1800 VILVOORDE

0032 473 551 558

Vanessa Morini, CEO | Co-founder

Vanessa is professioneel gevormd in de API – active pharmaceutical ingredients productie (J&J) en biofarmacie (Sanofi). Hier heeft ze gedurende 14 jaar diepgaande kennis opgedaan van zowel scale up als cGMP productie activiteiten van geneesmiddelen. Ze heeft zich ontwikkeld in o.a. Lean Six Sigma, quality risk management, cGMP validatie, Inspection readiness.
Vanessa was zowel bij J&J als bij Sanofi Subject Matter Expert voor de kritische omgevingsreiniging, waarbij ze woordvoerder was bij alle cGMP inspecties.
In 2016 heeft Care NV Vanessa aangeworven voor het oprichten van de business unit Care Expert Cleaning, de kennis die ze had opgedaan aan de klant zijde was cruciaal om een unit op te zetten met als specialisme labo en cleanroom reiniging.
Vanessa leerde bij Care NV hoe het is om een dienstverlener te zijn. Haar hart ging nog sneller slaan bij het binnenhalen van haar eerste klant. Ze had een job gevonden waar ze haar kennis, daadkracht en passie kon delen met haar klanten. Haar team groeide snel. Iedereen werd in zijn kracht gezet, want Vanessa houdt van diversiteit om zo samen succesvol te zijn.
Dankzij Vebego, het moederbedrijf van Care, leerde Vanessa ook wat ondernemerschap was en het kriebelde…
Samen met andere vennoten uit de sector heeft ze besloten om te gaan ondernemen. Ze wilt haar kennis en haar drives nog sterker kunnen inzetten in de industrie. Met de steeds strenger wordende normeringen is het met name cruciaal dat je echte specialisten je cleanroom laat reinigen.

Met TRU Cleanroom Cleaning wordt de focus 100% gericht op cleanroom cleaning. Zoals Steve Jobs zei “Het is maar door “neen” te zeggen dat je je volledig kan focussen op de dingen die echt belangrijk zijn”.

vanessa-morini-tru-cleanroom-cleaning-web2

It’s only by saying “No” that you can concentrate on the things that are really important.

Steve Jobs (1955-2011)

tru-logo

Start typing and press Enter to search