Altijd al een positieve bijdrage willen leveren aan een schone werkomgeving bij dé pionier van kweekvlees?

Takenpakket

Als schoonmaker werk je samen met een fijne collega’s en ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de labs en de cleanrooms. Jij zorgt voor de dagdagelijkse reiniging, zodat de het onderzoek en productie van kweekvlees niet in gevaar komt. Jij bent het gezicht van TRU bij deze klant en bent daarmee onmisbaar voor een prettige en schone werkomgeving. Een rol die voldoening geeft en waar je fier op mag zijn dus!

Werktijden

Je zal aan het werk gaan van maandag tot en met vrijdag en je werktijden zijn bespreekbaar. Bij voorkeur werk je in de ochtend (vanaf 6u-6u30).

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en graag de handen uit de mouwen steekt. Fysiek werk en je houden aan de (kleding)protocollen en werkprogramma’s is voor jou geen probleem. Hiervoor is het goed spreken en verstaan van de Nederlandse taal heel belangrijk. Ervaring in cleanrooms is niet noodzakelijk, TRU zorgt voor een doorgedreven cleanroomopleiding. We zoeken iemand die gemotiveerd is en nieuwe dingen snel oppikt. Bij twijfel durf jij vragen te stellen en je gaat contact met mensen uit jouw omgeving niet uit de weg.

Wat bieden wij jou aan?

  • Een uitdagende job in teamverband
  • Een contract van onbepaalde duur van 25-30u/week na een positieve evaluatie
  • Een salaris welke is ingeschaald op basis van de cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf met
    een bruto uurloon tussen €14,0937 en €14,5329 per uur (op basis van jouw ervaring)

Interesse?

Bel naar 0473 55 15 58 (Vanessa Morini) of mail naar vanessa@trucleanroomcleaning.be.

 

 

Start typing and press Enter to search