Testimonial Andreas - TRUHet enthousiasme van cleanroom cleaning specialist Souleiman Elagagi is onmiskenbaar. De werklustige 27-jarige uit Deurne is sinds december 2021 aan de slag als vlinder bij TRU. Dat betekent dat hij op verschillende locaties werkt. Geen dag is hetzelfde. Of hij dat leuk vindt? Dat laten we hem graag zelf vertellen.

Van kenner naar specialist

“Eind vorig jaar spotte ik een vacature op Facebook. Ik las dat TRU op zoek was naar een leergierige medewerker die houdt van veel afwisseling in zijn job. Ik had al twee jaar ervaring als schoonmaker, dus dat sprak me meteen aan. Wie niet waagt, niet wint. Enkele weken later kreeg ik een intensieve opleiding in cleanroom cleaning en leerde ik de kneepjes van het vak. Ondertussen sta ik in voor de schoonmaak van kantoren, labo’s en cleanrooms van verschillende bedrijven. Ook onder grote schoonmaakprojecten mag ik mijn schouders zetten.”

Op het lijf geschreven

“Als vlinder bij TRU ben ik multi-inzetbaar. Is er een collega ziek of is er ergens versterking nodig? Souleiman to the rescue! Daardoor kom ik met veel mensen van verschillende nationaliteiten in contact. Ik leer in korte tijd nieuwe bedrijven kennen en word overal met open armen ontvangen. Die afwisseling vind ik heel fijn. Hoewel het soms pittig is, haal ik veel voldoening uit mijn job.”

Appreciatie

“Ik krijg echt waardering voor mijn werk. Niet alleen via mijn salaris maar ook van het kernteam. TRU is heel correct en volgt alles netjes op. Iedereen heeft veel respect voor elkaar. Bovendien vind ik het fijn dat mijn agenda altijd goed gevuld is en dat ik tijdig weet wat er van mij wordt verwacht. Een topwerkgever, als je het mij vraagt!”

Wil jij ook aan de slag als cleaning specialist bij TRU? Check onze huidige vacatures.

Start typing and press Enter to search