A Cleanroom is

only a clean room if it is cleaned by

TRU clean room cleaning logo
tru-logo
BEL

Audit

van de reinigingsprocedures

Heeft onze gratis scan van de reinigingsprocedures van uw cleanroom aan het licht gebracht dat uw methodes, technieken, materialen en/of middelen niet conform de voorschriften zijn? En wilt u in detail weten welke stappen u kunt of moet zetten om aan de regelgeving te voldoen? Dan voeren we graag een grondige audit voor u uit.

TRU clean room cleaning web

Kritische blik 

van experts op uw procedures

Tijdens een audit werpen onze experts een kritische blik op uw reinigingsprocedures. Ze hebben daarbij aandacht voor alle aspecten die rechtstreeks of onrechtstreeks invloed hebben op de procedures. Hun bevindingen gieten ze in een overzichtelijk en uitgebreid rapport waarin ze hun aanbevelingen formuleren. Zo gaat u doelgericht aan de slag om uw procedures op punt te stellen

Audit

on the job

U schakelt ons niet alleen in om uw reinigingsprocedures aan een grondige audit te onderwerpen. We kunnen ook voor u nagaan of uw schoonmaakteam de reiniging van uw cleanroom uitvoert volgens de regels van de kunst. Dat is essentieel om de steriliteit van uw cleanroom te garanderen. Tijdens die audit inspecteren we de zuiverheid van de oppervlakken in uw cleanroom als ultieme test. Met onze PDL-lamp kunnen we deeltjes tot 2 µm zien.
Het resultaat van onze audit on the job is een gedetailleerd rapport met concrete aanbevelingen tot verbetering.

Hebt u interesse in een audit van uw cleanroom? Of wilt u de reiniging van uw cleanroom aan ons toevertrouwen? Neem dan gerust contact met ons op.

Start typing and press Enter to search